top of page

faq inschrijvingen

Bekijk de deelnamevoorwaarden en de procedure om in te schrijven. Heb je verder nog vragen, dan vind je hier misschien al een antwoord.

We zijn met twee leiding en we zouden graag één extra leiding meenemen. Het zou makkelijker zijn om de leden goed te begeleiden. Kan dat?

Wens je een extra leiding mee te nemen, dan contacteer je jouw provinciale werkkring om te vragen of het mogelijk is.

Door een leidingstekort binnen onze KSA-groep sta ik alleen voor deze leeftijdsgroep. Op Joepie zou ik graag nog een extra leiding meenemen. Mag dat?

Dat moet. In de deelnameregels verplichten we elke groep om minstens twee leiding per groep in te schrijven. Wil je met meer dan twee leiding inschrijven, dan contacteer je jouw provinciaal secretariaat.

Waarom is het een probleem dat er extra leiding meegaat?

Joepie is een leeftijdsgericht initiatief en dat voor de 14-16-jarigen van onze beweging. Om de leden te begeleiden, verwelkomen we ook hun eigen leiding (= leiding dat tijdens het volledige werkjaar ook hun leiding is). Om te voorkomen dat het een leidingsinitiatief wordt, is er geen andere leiding welkom.

In onze oudste groep zitten leden van het tweede, derde en vierde middelbaar. Mogen zij allen mee op Joepie?

In principe is Joepie een initiatief voor de leden van het derde en vierde middelbaar. Heb je een andere groepsindeling, dan pols je bij je provinciale werkkring wat mogelijk is.

Eén van mijn leden kan maar enkele dagen mee op Joepie. Is het een probleem dat een lid maar enkele dagen meestapt en dan zelf door een ouder wordt afgehaald?  

Dat kan niet. Joepie is een initiatief van dinsdagochtend tot vrijdagavond. Vroegtijdig het initiatief verlaten is niet mogelijk, tenzij het fysiek niet meer mogelijk is. Enkel de laatste stapdag meewandelen is mogelijk in uitzonderlijke gevallen. Daarvoor contacteer je best lieselot@ksa.be en lees meer onder Inclusieve Joepie.

Ik heb geprobeerd onze leden en leiding in te schrijven voor Joepie via Digit. Het lukt echter enkel om de leiding in te schrijven. Onze leden kan ik dus niet aanvinken. Hoe kan ik dit oplossen?

Je leden zijn mogelijk niet correct ingeschreven in Digit. Ze moeten tot de leeftijdsgroep van Sjo’ers, Simmers en Jonghernieuwers behoren om te kunnen deelnemen. Je controleert dat best eens in Digit.

Klopt het dat ik als penningmeester geen mail heb ontvangen om de groepsinschrijving te betalen?

Dat klopt. De factuur van de groepsinschrijving wordt in de week van 20 maart per mail verstuurd naar de penningmeester. De joepieverantwoordelijke ontvangt een mail met de nodige info.

We willen T-shirts bestellen, welke maat nemen we?

Onze Joepie-T-shirts zijn unisex. Bekijk dus zeker de maattabel
om te kijken welke maat geschikt is voor jou!

Onze Joepie-T-shirts zijn unisex. Bekijk dus zeker de maattabel
om te kijken welke maat geschikt is voor jou!

Hoeveel kost een T-shirt van Joepie?

De T-shirts kosten 12 euro voor deelnemers. Medewerkers betalen 8,5 euro voor een T-shirt. Bij je individuele inschrijving kan je aanduiden of je een T-shirt wil en in welke maat.

Kunnen we ook truien bestellen?

Onze Joepie-truien zijn enkel voor medewerkers. Bekijk dus

zeker de maattabel om te kijken welke maat geschikt is voor jou!

Hoeveel kost een trui van Joepie?

De trui kosten 14 euro voor medewerkers. Bij je individuele inschrijving kan je aanduiden of je een trui wil en in welke maat.

Zijn de treintickets inbegrepen in de deelnameprijs?

Ja. Je krijgt een treinticket voor dag 1 om tot in de startplaats van jouw Joepietocht te geraken. Jouw provinciale werkkring zal je laten weten waar je moet verzamelen. Je krijgt ook een treinticket om op dag 4 vanuit Stad X weer thuis te geraken. 

ANNULATIE

Deelname aan een initiatief annuleren kan kosteloos als het gebeurt voor de inschrijvingsdeadline overschreden is. 

GROEPSINSCHRIJVING: 

Wie de groepsinschrijving na de deadline (16 januari 2023) annuleert, moet alsnog de volledige kostprijs van die inschrijving betalen.

INDIVIDUELE INSCHRIJVING: 

Tot en met 27 maart 2023 kan individueel annuleren kosteloos. Vanaf 28 maart 2023 wordt bij annulering 50% van de deelnameprijs aangerekend. Wie zonder verwittigen niet komt opdagen op Joepie, betaalt de volledige kostprijs van die inschrijving. 

OVERMACHT: 

Als je omwille van overmacht niet aanwezig kan zijn op een initiatief of vorming (ziekte, overlijden van een naaste of verplichte aanwezigheid op school/werk), wordt 50% van de deelnameprijs (met een maximum van 10 euro) doorgerekend. 

  • Bij annulering worden bestelde extra’s T-shirts doorgerekend. 

  • Een geval van overmacht moet steeds gestaafd worden met de nodige bewijsstukken (doktersbriefje, overlijdensbericht, attest van school/werk) 

  • Bij annulatie moet het provinciaal secretariaat tijdig op de hoogte gebracht worden. Annulaties door overmacht kunnen tot een week na het initiatief gemeld worden. 

 Heb je een andere vraag,

 mail gerust naar joepie@ksa.be

bottom of page